If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Funkce vylepšeného Battle.net 2.0

Se seznamem přátel a online chatem.

S příchodem hry StarCraft II, v průběhu příštího roku, dozná velkých změn i Blizzardí online služba Battle.net, která se v mnoha ohledech přiblíží současnému Xbox Live. Dočkáte se totiž sjednoceného seznamu přátel, chatu, přehledu achievementů a identit napříč všemi hrami od Blizzardu.

Kdykoliv během hraní budete moci nahlédnout do seznamu přátel pro eventuální pozvání právě dostupných lidí ke společné akci. Chat systém pak nabídne separátní okno pro osobní či klanový pokec. A výběr mezi dostupnými hrami bude nyní výrazně vylepšen třeba díky vámi nastavenému stupni filtrace.

V případě StarCraftu II se do hry bude potřeba nalogovat podobně, jako by tomu bylo u MMO - byla sice zmíněna i možnost hrát jej offline, ovšem pak zde budete jako host. V souvislosti s touto očekávanou RTS se máte těšit na matchmaking systém, rozdělující hráče do skupin, kde by se nováčci mohli snáze adaptovat. Třeba kvůli celkovému zpomalení běhu hry, výběru map a rozdělení skupin do třech kategorií podle náročnosti, resp. síly a zkušenosti hráčů (nejvyšší je Pro League). Ti nejlepší pak budou moci postoupit dále, až do turnajových klání.

Rozhraní nového Battle.net 2.0 je k vidění na obrázcích v tabulce níže a také v česky otitulkovaném videu na fanstránce StarcraftCZ.com.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
See 1 more

StarCraft II: Wings Of Liberty

Video Game

Related topics
About the Author
Comments