If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

GameStop nic neví o X360 Slim verzi

Další spekulace na pokračování.

Ve středu jsme uveřejnili zprávu týkající se nové verze konzole X360, dosud neověřeného obrázku, na němž měla být zmenšená základní deska herního systému od Microsoftu. Uvedené dále nahrává spekulacím o příchodu X360 Slim, tedy zmenšené verze stávajícího X360…

Dosavadní ohlasy na uniklý obrázek se různí, ale kupř. šéf známého obchodního řetězce GameStop - Dan DeMatteo, na setkání s investory prohlásil: "Stejně jako ostatní jsme slyšeli jenom nepotvrzené zvěsti, v tuto chvíli nemáme žádné oficiální potvrzení příchodu X360 Slim. A nemění se ani naše finanční politika ve vztahu k prodejní ceně konzolí, která tak zůstává stále stejná". DeMatteo se dále domnívá, že Microsoft se spíše soustředí na věci kolem Natalu a myslí si, že pohybové ovladače udělají v herním segmentu díru do světa.

Další pohled na alternativu jménem X360 Slim je na serveru Joystick, kde se vážně a odborně zamýšlejí nad hodnověrností výše naznačeného obrázku zmenšeného motherboardu konzole X360. A spekulují nad tím, že by Natal těžko mohl být přímou součástí nového hardwaru. Více již naleznete tady.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Comments