Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Gary Oldman se vrací do Call of Duty

A další slavní se podílejí na Black Ops.

Activision a Treyarch prozradily, jaké hvězdy se budou podílet na Call of Duty: Black Ops. A to nejen co se týče hlasů, ale hollywoodské hvězdy spolupracují i na dialozích a scénáři připravované FPS střílečky.

K sérii se vrátí oblíbený záporák Gary Oldman, známý především díky filmům Leon, Pátý element, Dracula, nebo z posledních dvou filmových Batmanů. V Call of Duty: World at War už namluvil postavu Viktora Reznova - tato postava se vrací i v Black Ops.

Dalším známým hercem, který propůjčí Black Ops svůj hlas, je Ed Harris, který se objevil například v Propasti, Apollu 13, Nepříteli před branami, Čisté duši nebo v Dějinách násilí. Namluví jednu z hlavních postav ve hře, agenta CIA Jasona Hudsona.

Velice zajímavá je také zpráva, že na dialozích a scénáři spolupracoval David S. Goyer, který má na svém kontě populární seriál FlashForward, příběh k Temnému rytíři, nebo Batman začíná.

"Oldman, Harris a Goyer jsou jedni z nejlepších hollywoodských talentů a perfektně se hodí k tak ambicióznímu projektu, jakým je Call od Duty: Black Ops," řekl Mark Lamia, ředitel společnosti Treyarch. "Jejich spoluúčast na hře opět posouvá hranice v našem vyprávění příběhu a vývoji postav. Daleko za cokoliv, co jsme v této sérii zatím vytvořili."

Call of Duty: Black Ops vychází 9. listopadu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments