Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Gearbox popřel vývoj Borderlands 2

Prý jen koncepty, které se nepoužily.

Teprve před pár hodinami jsme vás informovali o tom, že se v životopise jednoho grafika pracujícího na volné noze objevila zmínka o Borderlands 2. Nyní to popřel sám Randy Pitchford, šéf Gearboxu.

„Upřímně nemám vůbec páru, kdo tenhle James Mosingois je," řekl Pitchoford Eurogameru.

„Kdybych si měl tipnout, tak vím, že jsme loni někdy kolem října najímali nějaké lidi na brainstorming nějakých věcí, které se mimo jiné týkaly uživatelského rozhraní. Tehdy jsme začali přemýšlet o tom, co dalšího bychom mohli udělat se značkou Borderlands," prozradil Pitchford.

Šéf Gearboxu pak řekl, že vůbec neví, co pro firmu onen Mosingois vůbec udělal nebo neudělal a z toho, co se v říjnu zkoušelo, firma nic nepoužila. Mosingois totiž nebyl regulérní zaměstnanec, jednalo se zřejmě jen o nějakou jednorázovou externí výpomoc v jedné ze skupin, která měla na starosti onen brainstorming.

Pitchford pak Eurogameru vysvětlil, že podobné praktiky jsou zcela běžné a že Gearbox před každým projektem – ať je to velká hra, nebo jen DLC – zkouší brainstormovat různé „šílené" nápady a možnosti.

„Vidíte ale, že jsme Borderlands podporovali skrze DLC jako šílenci a zřejmě si dokážete představit, že s Borderlands budeme chtít udělat v budoucnu hodně věcí," naznačil na závěr Pitchford.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Borderlands

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments