Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

God of War 1 a 2 bude na PS3

Dokonce předělané v HD rozlišení.

Nějakou dobu se o tom spekulovalo, teď už je to oficiální. Před Vánoci bude k dostání God of War Collection, které přenese tuto dvoudílnou klasiku z Playstation 2 na moderní konzoli PS3. A to na Blu-ray disku.

Nelze se pak příliš divit, že Sony nechce zprovoznit v PS3 zpětnou kompatibilitu. Možná je to dáno právě tím, že se můžeme těšit na staré klasiky z PS2 předělané do vyšších rozlišení a prodávané za novou cenu.

Oba díly God of War budou na jednom Blu-ray disku a přepracované do rozlišení 1280 x 720, tedy do HD rozlišení 720p. Aby toho nebylo málo, Sony Santa Monica, která za sérií stojí, se nechala slyšet, že se můžeme těšit i na vyhlazené hrany a obě hry poběží bezproblémově na 60 fps.

Ve Spojených státech se bude kolekce prodávat za 39.99 dolarů, což je o dobrých 20 dolarů méně, než běžné nové PS3 hry. Evropská Sony se zatím nevyjádřila ani k ceně, ani k tomu, kdy a zda vůbec bude kolekce God of War k dostání i u nás (nebo kdekoliv jinde v Evropě).

Tato kompilace přijde do prodeje jen pár měsíců předtím, než se začne prodávat velmi očekávané God of War III. To by mělo jít do prodeje v březnu 2010. Dříve se spekulovalo, že na God of War kompilaci by mělo být i hratelné demo na trojku. To však dosud nebylo oficiálně potvrzeno.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

God of War

PS4, PS2, PC

God of War 2

PS2

See 2 more

God of War III

PS3

The God of War Collection

PS3, PlayStation Vita

Related topics
PS3
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments