Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

God of War III: Ultimate Trilogy Edition

Pro Evropany balení s celou sérií.

Pokud jste ještě nekoupili americkou (region-free, takže hratelnou i na domácích konzolích PS3) kompilaci God of War Collection se dvěma předchozími díly série v HD kvalitě, budete zpětně rádi. Sony totiž pro Evropany oficiálně ohlásila God of War III: Ultimate Trilogy, která jim to delší čekání více než vykompenzuje. Obsáhne totiž zmiňované dva předchozí díly a k tomu i chystaný God of War III.

V balení budou, vyjma všech tří her, i pohlednice, artbook a soundtrack, plus možnost stažení dalšího obsahu skrze PlayStation Network. Vyjma skinů sem patří především bojová Aréna a sedm dalších úkolů (challenge) ke kompletaci. Další info (i obrazové) naleznete na PlayStation Blogu.

God of War III: Ultimate Trilogy se v evropských obchodech objeví ve stejnou dobu, co základní God of War III, tedy v půlce března 2010. Cena nebyla dosud ozřejmena, ale bude výrazně vyšší, než v případě samotného God of War III, neboť Ultimate Trilogy Edition už svým názvem naznačuje, že půjde o pořádně našlápnuté balení.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

God of War III

PS3

Related topics
PS3
About the Author
Comments