Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

GT5 se bude instalovat 50 minut?

Ano, ale jen pokud budete chtít.

Kopie hry Gran Turismo 5 se očividně předčasně dostala k jednomu známému hráči série GT, který prozradil na jednom internetovém fóru docela zajímavou informaci. Pokud si budete chtít nainstalovat hru na pevný disk, budete muset vydržet až šílených 50 minut.

"Hra vás přímo varuje, že instalace může trvat až 50 minut, ale moje byla o deset minut rychlejší," píše uživatel s přezdívkou Amir212. "Nejspíš to tedy závisí na modelu PS3, který máte, a také na rychlosti vašeho HDD. Hra zabírá zhruba 6,4 GB místa, ale občas se něco instaluje i v průběhu hry, takže může zabrat i proklamovaných 10 GB. Prostě si raději udělejte pořádné místo."

Sony už na informaci reagovala a prozradila, že tato velká instalace je pouze dobrovolná. "Můžete ve hře navolit, aby provedla pouze základní instalaci, která zabírá pouze 256 MB," píší ve svém prohlášení.

Můžete si zvolit, zda chcete vydržet zhruba 40 minut na začátku, nebo nechat hru, aby se postupně instalovala v průběhu vašeho hraní. "Když si ale hru necháte na začátku nainstalovat na pevný disk celou, nahrávání pak bude rychlejší při prvním načítání tratí, nových oblastí a podobně."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Gran Turismo 5

PS3

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments