Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Guild Wars 2 až koncem září?

Německý Amazon o tom něco ví.

Tato zpráva nepotěší čekatele na pokračování oblíbené fantasy onlinovky bez měsíčních poplatků od NCSoftu. Německý Amazon začal na své produktové stránce uvádět datum 28. září 2012.

O odklad v pravém slova smyslu jít nemůže, protože dosud Guild Wars 2 žádný oficiální termín neměly. Ale všeobecně se počítalo s létem a ne se začátkem podzimu.

Vždy dobře informované Xzone, které spolupracovalo s Comgadem na předobjednávkovém programu, donedávno zmiňovalo květen a nyní tam visí červen.

Šanci na to, že 28. září může být jen omyl, dává fakt, že se jedná o poslední pracovní den 3. čtvrtletí, což někdy obchody dělávají, pokud je hra plánována na určité čtvrtletí roku bez bližšího upřesnění. I tak by ale šlo o určitý odsun z 2. čtvrtletí.

Nebo že by se snad v posledním betatestu ukázala nutnost více času na doladění hry? Na druhou stranu, vydávat onlinovky v létě, kdy jsou všichni na severní polokouli na prázdninách nebo za dlouhého dne v teple venku (nehledě na drahou reklamu v době olympiády, EURO atd.), není příliš rozumné a trochu se divíme, že stejný úmysl mají i EA s červnovým The Secret World.

UPDATE - komentář Eurogamer poskytnul distributor Comgad: "NCsoft doposud neoznámil oficiální datum vydání, proto jakékoliv informace o konkrétním dni zahájení prodeje Guild Wars 2 jsou v tuto chvíli pouhými spekulacemi."

Komentované videodojmy z bety Guild Wars 2

Read this next