Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Halo HD potvrzeno časopisem? Ne, kachna

Avizovaných 30 stran se nekoná.

Obálka posledního čísla časopisu Xbox World 360 avizuje velký xboxový souboj mezi Gears of War 3 a konkurenčním Halo. Protože žádné Halo na letošek ještě oznámené nebylo, novináři z toho okamžitě usoudili, že letos opravdu vyjde domnělé Halo HD - ve skutečnosti je to trochu jinak.

Xbox World 360 zřejmě jen potřeboval prodat obálku a tak se rozhodl vzít Halo HD jako hotovou věc. Ačkoliv titulka avizuje třicet stránek o obou hrách, o Halo HD v čísle nic konkrétního nikde nezazní a hra se zmiňuje pouze v náznacích a domněnkách, které po internetu kolují už několik týdnů. Ostatně se o tom můžete přesvědčit sami, pokud třeba vycestujete do zahraničí, vždyť toto číslo Xbox World 360 je na evropských stáncích už více než dva týdny.

Nelze si odpustit ještě jednu věc: i kdyby bylo Halo HD nakrásno oznámené před letošní E3, což se zdá nepravděpodobné, jen těžko bude s Gears of War 3 nějak zásadně "soupeřit". Už proto, že GoW3 je plnohodnotný titul a završení velké trilogie, zatímco v případě Halo HD půjde jen o remake deset let staré hry do moderního hávu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Halo

Xbox

Halo: Reach

Xbox 360

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments