If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Halo: Reach má v MP první podvodníky

Bungie už ale aktivně banuje.

Od dnešního dne se prodává oficiálně očekávaná FPS střílečka Halo: Reach. V multiplayeru se už ale stihli objevit první lidé, kteří zjistili, jak při zápasech podvádět. Bungie si ovšem na takové podvodníčky hodlá došlápnout.

Bungie na svých oficiálních fórech upozorňuje, že mají k dispozici nové nástroje, které dokážou podvádění zachytit a budou lidi nekompromisně z MP banovat. "Bereme online část Halo: Reach VELICE vážně a jsme připraveni na všechno," nechali se slyšet z Bungie. Nechtějí prý, aby podvodníci pokazili zážitek z online hraní ostatním.

"Bungie investovalo roky tvrdé práce, aby vytvořilo hru, kterou si mají fanoušci užívat pár dalších let a máme nulovou toleranci pro lidi, kteří se snaží pokazit zážitky ostatním," říkají.

Prozradili také, že už zaznamenali pár podvodníčků. "Je to ale jen velice malé procento, proti kterému jsme už zasáhli," říkají bez zacházení do větších detailů. "Asi se jich ještě pár objeví se zahájením oficiálního prodeje, ale jsme připraveni, sledujeme a vypálíme na každého, kdo si to zaslouží."

Bungie také vyjmenovává, co všechno může zabanovat: hlasové bany, hostovací bany, bany konzolí, gamertagů, kreditů a další.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Halo: Reach

Xbox 360

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments