If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Game Page s Homefront

Nyní jediné místo s videorecenzí.

Česká televize v sobotu odvysílala další díl herního pořadu Game Page, který rozhodně patřil k těm lepším. Nejde ani tak o skladbu obsažených her, ty byly až na jednu výjimku staršího data, nýbrž o to, že tento díl měl na starosti jeden z nejvíce zkušených domácích recenzentů, Pavel "Frix" Prouza (ex-Tiscali, ex-Level, ex-Hrej), což je dost znát. A ne, nemyslíme tím scénky s růžovými slipy nebo s napodobováním Abeho :)

Vrcholem Game Page se stalo Homefront, v němž jako člen hnutí odporu bojujete proti severokorejským okupantům. Stream tohoto pořadu (7. minuta) je momentálně jediným místem, kde se dá kdykoli podívat na českou videorecenzi této aktuální a dost atmosférické FPS.

Další, vždy zhruba tříminutové recenze se věnují multiplayeru Dead Space 2, pokračování humorné rubačky Deathspank, PCčkové kompilaci všech čtyř dílů plošinovky Oddworld a sérii epizodických adventur Back to the Future podle známé trilogie sci-fi filmů.

Pokud by vám to pořád nestačilo, třešničkou na dortu je reportáž o domácí akční adventuře Genetická zahrada 2. Tato chystaná 2D hra, která se dá pohledem na dění shora přirovnat k Alien Breed, ale bude se v ní řešit více logických hádanek, má i český dabing. Její autoři hovoří v Game Page o inspiraci, ohlasech na minulý díl či přimíchání více žánrů a za nimi přitom na pozadí vidíte, že ve výzkumném komplexu už nebudete bojovat jen proti broukům, nýbrž i proti lidským protivníkům. Datum dokončení hry i způsob šíření bohužel chybí. Sledujte zde v 11. minutě pořadu nebo v repríze na ČT2 v pondělí 21. 3. 2011 v 18:25.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Homefront

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments