If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Peticí vybojovali PC, teď protestují proti Games for Windows Live

Fanoušci Dark Souls jsou věčně nespokojení tvorové.

Před pár dny bylo potvrzeno, že PC hráči se dočkají oblíbené RPG Dark Souls také na tuto platformu a to koncem léta - 24. srpna. Co ovšem mnohé nepotěšilo je fakt, že online funkce bude ve hře zajišťovat systém Games for Windows Live.

Vznikla proto petice, která proti použití GfWL protestuje. "GfWL je nepopulární, složitě se používá, je uživatelsky nepřívětivé a má příšernou online podporu, což je v Dark Souls klíčová funkce," píše se na stránkách petice, kterou podepsalo v době psaní této novinky už přes 15 tisíc lidí.

V manifestu petice se píše, aby Namco Bandai místo GfWL raději použili Steamworks od Valve. "Jde o DRM, které se lépe používá, není tak agresivní, funguje dobře a je mezi PC hráči oblíbenější," píše člověk, který petici vytvořil.

PC verze Dark Souls bude obsahovat několik věcí, které nejsou v konzolových verzích. Prepare to Die Edition bude mít navíc novou kapitolu ve světě Lordran. Přibude také Artorias of the Abyss, kde budou další oblasti na prozkoumání, noví nepřátelé a noví bossové.

Namco Bandai slibuje na PC také vylepšený PvP mód, nové arény, samozřejmostí jsou nové zbraně, ale i NPC postavy jako Hawkey Grogh.

Trailer z PC verze Dark Souls

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dark Souls

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments