Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hříchy a neřesti z Assassin's Creed 2

Seznam vulgárních hlášek, scén a postav.

Ratingový board ESRB zveřejnil své poznatky z hraní Assassin's Creed 2, což je zpráva hodná pozornosti nejen všech opatrných rodičů.

Ukazuje se, že ve hře se totiž setkáte nejenom se spoustou vulgárních slov v angličtině a italštině (fuck, shit, merda atd).

Vůbec nejhříšnější je prý scéna, ve které jakýsi muž vypráví o svém snu: "Jsem v opeře... jak krásně zní ty soprány... a pak jsem s ní v posteli a ona pláče, když ji šous**m."

Vedle toho se ve hře prý setkáte s kapitánem, kterého pronásledují chlípné představy (rozuměj něco jako fantazie ze čtení Playboye).

A přímo s hl. hrdinou Eziem prý budete stisknutím jednoho tlačítka moci políbit jakousi ženu a dokonce ji i svléknout. Vaše milenka se pak otočí zády ke kameře, obě postavy si lehnou na postel a zapálí svíčku.

ESRB ještě poznamenalo, že některé scény ve hře se odehrávají v bordelech, kde se ale s žádnou nahotou nebo vulgární sexualitou nepotkáte.

Nezapomeňte, to všechno už příští čtvrtek, kdy u nás hra vyjde pro Xbox 360 a PlayStation 3. Verze pro PC pak bude následovat začátkem příštího roku.

Read this next