If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hry na Kinect od Ubisoftu a Segy v ČR

Ve středu u nás budou k dostání 4 hry.

10. listopadu se u nás začne oficiálně prodávat Kinect, ke kterému vydává několik her sám Microsoft, ale k dostání budou díky Conquestu i další čtyři hry od Ubisoftu a Segy. Citujeme tiskové upoutávky:

Your Shape - Ubisoft (1399 Kč)

Vydejte se svou cestou i při spalování kalorií – vyberte si svého osobního trenéra, který vám pomůže splnit stanovené cíle, zapište se do kurzů jógy, bojových umění, nebo sehrajte malá rodinná utkání. Na rozdíl od jiných her, patentovaná technologie „Player Projection" přenáší hráčovo tělo přímo do hry a poskytuje Vám tak jedinečný zážitek. Při cvičení máte zpětnou kontrolu každého svého pohybu, a to díky jedinečnému monitorovacímu systému v reálném čase. K dispozici je i hraní online.

Fighters Uncaged - Ubisoft (1399 Kč)

Využitím technologie Kinect, Fighters Uncaged přináší hráči působivý zážitek z bojových soubojů celým tělem. Hráči budou moci vytvořit 70 různých úderů, které jsou inspirované bojovým uměním a soutěžit na 21 různých místech, jako jsou např. střechy, temné uličky, městské doky, nebo opuštěný kostel. Ve hře jsou různí protivníci s unikátními bojovými styly, devastující komba se super údery, možnost upgradovat vaše postavy odkrýváním nových dovedností a skoky ve funkci multiplayeru, abyste skolili své nepřátele.

Motion Sports - Ubisoft (1399 Kč)

MotionSports je nový sportovní titul, který bezkonkurenčně vtáhne hráče do hry tím, že pohyby, které udělají v reálném čase, jsou přesně zastoupeny sportovci na obrazovce. Vzrušující sportovní výzvu představuje lyžování, jízda na koni, závěsné létání, americký fotbal, fotbal a box.

Sonic Free Riders - Sega (1299 Kč)

Sonic spěchá na Kinect pro Xbox 360 v akčně baleném zážitku, který nemá dosud obdoby! Staňte se vaší oblíbenou postavou Sonica, skákejte na prkně a připravte se na soutěž ve vzrušujícím, adrenalinovém závodě proti tvrdé konkurenci. Poprvé použijte ovládání celým tělem a proskákejte si cestu celou řadou vizuálně ohromujících kol.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments