Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Hudební arkáda Rock Band Blitz už bez nástrojů

Jen stáhnutelná a vystačí si s obyčejným gamepadem.

Včera byla oznámena nová hudební arkáda Rock Band Blitz od Harmonixu, která vyjde jen jako stáhnutelná hra pro PlayStation Network a Xbox Live Arcade někdy letos v létě.

Tradiční "ranvejová" perspektiva série zůstane zachována, ale periferní zařízení budou předělána na ovladače konzolí. Standardním ovladačem nahoru jdete po drahokamech, směrem dolů pak po bonusech.

Hra pro jednoho hráče umožní hrát na všechny nástroje za použití ovladačů konzole místo plastických nástrojů ve tvaru kytar. Má být rychlá, hloupá, zábavná, hlasitá a úžasná, jak vysvětluje vedoucí projektu Mathew Nord.

Nově bude zařazeno dalších 20-25 skladeb a k dispozici samozřejmě i Rock Band knihovna s 3 700 písněmi. Tvůrci by rádi Rock Band Blitz podporovali písněmi a aktualizacemi, veškerý obsah bude kompatibilní i s dalšími hrami série Rock Band.

Harmonix naposledy v říjnu loňského roku uvedl Dance Central 2 a předtím má na svědomí Rock Band. Studio z Massachusetts tak přežilo krach hudebních her v roce 2010, na který doplatila série Guitar Hero od Activision, i nijak závratné prodeje Rock Band 3.

Oznamovací trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Rock Band Blitz

PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author

Jan Lipšanský

Contributor

Comments