If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

HW nároky L.A. Noire pro PC

Rockstar potvrdil naše informace o DLC.

Rockstar dnes oficiálně potvrdil naše informace z minulého týdne o kompletní edici L.A. Noire, která pro PC, Mac a OnLive vyjde toho 11. listopadu a na Xzone stojí jen 899 Kč. Již déle spekulovanou re-edici pro PS3 a X360 stále nekomentoval.

Tato Complete Edition skutečně obsáhne všechny přídavky, které vyšly pro konzolovou verzi. Jen je divné, že nebudou přímo na DVD, ale musíte si je dodatečně stáhnout z internetu přes přiložený kód.

Konkrétně půjde o tyto DLC: Naked City, A Slip of the Tongue (původně byly pro předobjednávky), The Consul's Car (původně PS3 exkluzivita) a dodatečné mise Nicholson Electroplating a Reefer Madness.

Konverze na PC připravená studiem Rockstaru v Leedsu bude podporovat NVIDIA 3D Vision a má následující HW nároky: operační systém Windows 7 nebo Vista Service Pack 1 nebo XP Service Pack 3, dvoujádrový procesor Intel 2,2 GHz nebo AMD 2,4 GHz, 2 GB RAM, 16 GB místa na harddisku, grafickou kartu s 512 MB VRAM (aspoň GeForce 8600 GT či Radeon HD 3000), DX9 kompatibilní zvukovku a DVD mechaniku.

L.A. Noire město v pohybu - starší video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

LA Noire

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Switch

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments