Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Způsob importu savů do Mass Effect 2

Podle toho, kam jste dohráli jedničku.

Méně než měsíc před vydáním druhého dílu BioWare konečně odtajnili, jak to bude s importováním postavy z původního Mass Effectu. Po instalaci dvojky vás k tomu vybídne sama hra, samotná procedura se ale bude lišit podle toho, nakolik jste při hraní jedničky byli úspěšní.

Pokud jste během hraní nasbírali všech tisíc achievementových bodů a dohráli Mass Effect na několik způsobů, budete si moci importovat až jedenáct různých savů na konci hry. Tím pádem půjde navázat na ten konec hry, ve kterém Paragon zachránil Council, na příběh Renegadea, který zničil posledního přeživšího mimozemské rasy atd.

Při importování postavy se také zachovají některé z perků podle toho, jaká jste během hraní udělali morální rozhodnutí a kolik jste získali zkušeností.

"Pokud jste Mass Effect dokončili s postavou na pětatřicátém levelu, získáte bonus, přičemž skončili-li jste na úrovni padesáté, bude ten bonus o to větší," láká komunitní manažer firmy Chris Priestly. A zároveň dodává, že takové bonusy žádným způsobem neznevýhodní začátečníky, kteří si koupí rovnou druhý díl.

Read this next