Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Indián hrdinou Assassins Creed 3, tvrdí plakát

Únik ze systému obchodu Best Buy.

Týden plný úniků o vysokoprofilových titulech pokračuje. Tím nejnovějším není nic menšího než Assassins Creed 3, s nímž se vytasil zdroj Kotaku.

Jde o pracovníka obchodu Best Buy, který měl v interním systému pro zaměstnance spatřit tajnou informaci, že UbiSoft hru plánuje odhalit v pondělí 5. března a že tento řetězec, který se "proslavil" poutačem na nepravdivé datum Diablo 3, nabídne předobjednávkový bonus.

Nás ale zajímá hlavně propagační plakát na Assassins Creed 3, který dotyčný vyfotil, nebo chcete-li odcizil ze systému Best Buy a poskytl Kotaku již dnes (nejprve jeho kousek, později celý na výšku). Pokud je pravdivý, jako že nejspíš ano, vlajka na pozadí potvrzuje umístění hry do období Americké revoluce, jak se opakovaně spekulovalo.

Ba co víc, hrdinou by dle plakátu měl být někdo, kdo vypadá jako tmavý domorodý obyvatel Severní Ameriky. Tento poloindián-poloameričan (OK, ve skutečnosti Desmond) je oblečen do vojenské vesty ve stylu z 18. století, viz pokrývka hlavy, náhrdelník či boty z kravské kůže. Do jeho výzbroje patří mušketa, šíp s lukem nebo tomahawk, válečná sekera indiánů.

Potkat byste se tak vážně mohli s Georgem Washingtonem, prvním prezidentem USA. Některými misemi v Assassins Creed 3 by podle listopadových spekulací mělo být sledování britských vojáků (tzv. redcoats) na zamrzlém jezeře, kde dokážete zeslabit led pro jejich propadnutí do vody, nebo velká námořní bitva s trojstěžníky. Jako základna má prý sloužit postupně budovaná farma. Nic z tohoto odstavce však dnes potvrzeno nebylo.

A co na to UbiSoft? Na Facebooku pouze uvedl, že oficiální oznámení je pouhých pár dnů daleko a že dnes máme sledovat homepage, kde se něco stane...

UPDATE - UbiSoft zasazení hry potvrdil vypuštěním oficiálního obalu, k oznámení se všemi detaily dojde v pondělí v 18 hodin večer.

Read this next