Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Info o půlnoční premiéře WoW: Cataclysm

Na všech pobočkách Xzone. Vezměte kostým!

Již příští týden vychází očekávaný datadisk k World of Warcraft od Blizzardu s názvem Cataclysm. Celosvětově se začíná oficiálně prodávat přesně v úterý 7. prosince a Xzone, jak je u nich u velkých titulů zvykem, se rozhodli uspořádat půlnoční prodej hry, aby mohli už v úterý brzy ráno natěšení fanoušci začít hrát.

Už v pondělí dostane Xzone na své sklady zboží, takže budou zabalovat a rozesílat první zásilky zákazníkům, aby měli hru všichni předplatitelé doma v den premiéry. Xzone má v tomto ohledu přeci jen deset let zkušeností a zatím nikdy nezklamal, takže se nemusíte bát.

Pokud ani to nemůžete vydržet, můžete vyrazit na půlnoční prodej, který se bude konat v noci z pondělí na úterý a to ve všech pobočkách Xzone - tedy v Praze, v Brně, v Ostravě a v Plzni.

"Ideální je udělat si včas rezervaci, ať máme zhruba odhad, kolik lidí tam přijde. Stačí online přes náš eshop xzone.cz," říká Martin Schovanec. "Na prodejnách bude připraven dostatečný personál, takže byste neměli venku nějak dlouho mrznout. Prosíme také, abyste si přinesli hotovost a ideálně přesně. Urychlíte tím odbavení."

Pokud už máte hru předobjednanou a rádi byste si změnili způsob dodání na osobní odběr, stačí napsat na xzone@xzone.cz.

"Na oficiálních akcích často probíhají kostýmové soutěže. I my bychom něco takového rádi udělali, takže nasaďte elfí uši, vytvořte si trolí kly nebo vyhrabte z dílny svou válečnou sekeru. Každý pěkný kostým odměníme menším dárkem (starší hry, reklamní předměty a podobně). Navíc ukážeme Blizzardu, že v ČR je silná komunita a třeba příště zlepší podporu naší zemi!" dodává Martin Schovanec.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments