Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Isaac bude v Dead Space 3 dost blázen

Ta monstra vás prostě psychicky změní.

Ačkoliv Electronic Arts ještě neoznámilo práci na Dead Space 3, na internet se díky zdrojům webu Siliconera.com začíná dostávat spousta zajímavých informací z příběhu. Pokud jsou tedy pravdivé, ale tvrdí, že mají velice důvěryhodný zdroj. Ostatně, jde o stejný zdroj, který jim dodal spoustu informací o Syndicate, které se nakonec ukázaly jako pravdivé.

Velká část hry by se podle nich měla odehrávat na ledové planetě, kam se Isaac Clarke vypraví, aby nebyl zatčen. Po konci Dead Space 2 po něm totiž jde EarthGov a Isaac tedy raději přijme misi, při které má zachránit jednu ženu na planetě Tau Volantis. A právě na tomhle místě se začne projevovat poněkud pochroumaná Isaacova mysl.

Rádi bychom upozornili, že dále budou spoilery, takže pokud nechcete nic prozradit z Dead Space 3, tento článek zavřete. A vypněte monitor. A zapalte počítač. Pro jistotu.

Isaac bude mít v Dead Space 3 tak trošku schizofrenii. Netušíme, čím bude způsobena, ale čas od času se mu zjeví Shadow Isaac, který bude ve hře znázorněn další postavou se stejnou podobou. Ten bude našeho Isaaca provokovat při každé příležitosti, kterou dostane. Když například u začátku hry spadne Isaac do jámy, Shadow Isaac mu hned začne říkat, jaký je to idiot. Náš Isaac na něj začne řvát, ať drží klapačku a Shadow Isaac mu klidně oznámí, že veškerý řev produkuje sám.

Nevíme, co si myslíte vy, ale podle nás to má dost potenciál.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dead Space 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments