Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jade Raymond povýšila

Stane se šéfkou nového UbiSoft Toronto.

Kdo se snad kvůli všemu tomu povyku okolo Assassin's Creed II a jeho producenta Desiletse bál, že už nikdy neuvidí milou tvář producentky prvního dílu, Jade Raymondové, nemusí se dále starat. Firma dnes oznámila, že Raymondová přijala post šéfky čerstvě otevřené pobočky UbiSoftu v Torontu.

Ostatně žádný div: Raymondová se na úspěchu první hry skutečně znatelně podepsala a nevyužít jejího talentu (i snadné cesty do médií, které si o ni nenechají ujít ani zmínku) by přece byla hloupost.

Tím spíš, že nedávno oznámená (a stále ještě neotevřená) torontská pobočka firmy bude znatelně těžit z investičních pobídek kanadského Ontaria. To znamená, že velká část jeho zaměstnanců se bude rekrutovat z řad místních, povětšinou frankofonních obyvatel.

Kdo si ještě vybaví, jak pěkně Raymondová komentovala první videa z Assassin's Creed II plynulou a rodnou francouzštinou, jistě pochopí tuto přidanou hodnotu jejího šéfování. Inu, ať se jí daří - torontské studio má být zaměřené na vývoj áčkových titulů, čili nečekáme nic menšího než nástup další silné značky. Jen houšť a větší kapky.

Read this next