If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak doplníte zdraví v Diablu 3?

Už nebudete muset jen pít.

Blizzard aktualizoval oficiální stránky Diabla 3, ve nichž nově prozradil, jakým způsobem bude fungovat doplňování zdraví v novém pokračování jejich populární akční RPG.

Pořád bude v Diablo 3 nádržka s červenou tekutinou, která bude znázorňovat váš život. Trošku se změní její doplňování. Stále ale bude možnost nakupovat léčivé lektvary jako v předchozích hrách, ale bude jich mnohem méně a jejich účinek nebude tak velký. A navíc nebudete mít možnost použít vícero lektvarů rychle za sebou.

Proto budou v Diablo 3 představeny takzvané health globes - poletující kuličky, které vylezou z mrtvol vašich nepřátel. Ty jsou právě nejlepším způsobem, jak ve hře doplňovat zdraví. A množství, které se vám ho doplní, bude záviset na tom, jak mocného nepřítele jste porazili.

Zajímavé využívání těchto health globes bude při soubojích s velkými protivníky. Musíte třeba totiž strategicky rozvrhnout, kdy budete bojovat s velkým bossem, a kdy budete ničit pár menších nepřátel okolo, abyste získali trochu života zpátky. Jindy třeba vypouští health globes těžký nepřítel už i při zranění, nebo je budete muset hledat schované v prostředí.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments