Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak bude vypadat vypínání SW Galaxies

Definitivně zvítězí jedna ze stran.

Pokud jste fanoušky MMO Star Wars Galaxies a báli jste se, že Sony Online prostě hru jednoho dne vypne a bude po všem, možná vás čeká překvapení. Ještě předtím totiž proběhne velká občanská válka a vítěz bude jen jeden.

Galactic Civil War sice ve Star Wars Galaxies probíhá už nějakou dobu, ale před koncem MMO bude eskalovat. Začátek finálního konfliktu bude v září a Impérium a Rebelové tak začnou svádět bitvu na život a na smrt. Následující tři měsíce budou obě strany získávat body a strana, která jich bude mít nejvíc, vyhraje. Ukončení počítání bodů bude někdy kolem 15. prosince, kdy má Galaxies skončit činnost.

"Strana s vyšším skóre vyhraje hru a galaxii - na každém serveru zvlášť. Každý tedy bude mít svůj vlastní konec," vysvětlil komunitní manažer Galaxies.

"Vítězové budou moct oslavovat a ti poražení, inu, skončí to velkým výbuchem." Že by nějaká vybuchující planetka?

Pokud se chcete finálních soubojů účastnit, musíte mít aktivní účet do 15. září. Poté už nepůjde aktivovat si nový účet nebo zaplatit si nové pokračování vašeho starého. Před 15. září si stačí koupit třicetidenní pass a platit vám bude až do prosince, kdy hra končí.