If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak na časté potíže s Bad Company 2

Dnes vyjde patch pro PC verzi.

O častých výpadcích serverů akčního titulu Battlefield: Bad Company 2 jsme vás informovali v pátek. Nyní společnost Electronic Arts, potažmo studio DICE přispěchalo s menším vysvětlením a ještě dnes by se měl konečně objevit patch pro PC verzi hry.

EA prý posílili servery a ty by již v tuto dobu měly zvládnout vysoký počet připojených hráčů. Tento upgrade má být dlouhodobým procesem, postupně se bude kapacita zvedat.

Pokud máte v PC verzi BFBC2 problémy s chybou anticheatovacího programu PunkBuster, tak určitě navštivte EvenBalance.com a stáhněte si tam PBSetup.exe. Po nainstalování restartujte počítač a vše by mělo být v pořádku.

Občasnou nemožnost připojit se na herní server BFBC2 by měl opravit blížící se patch. Podobné je to s restartováním statistik po odpojení - pokud se vám to také stalo, vše byste měli nahlásit na oficiálním fóru.

Co se týče resetování účtů xboxových hráčů o následujícím víkendu, to má být výmysl prvního řádu. Chyby a různé problémy s multiplayerem BFBC2 stěžovaly práci také nám při psaní multiplayerové recenze.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield: Bad Company 2

iOS, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Redakce

Contributor

Comments