If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak na editor misí v Arma 2

Pomohou dvě oficiální videa.

Mocný editor z Arma 2 se dočkal rozšíření v podobě nových jednotek a modelů z datadisku Arma 2: British Armed Forces.

Novinky, které do hry přinesl právě British Armed Forces si lze nyní osahat v editoru misí. Jedná se o novou frakci a novou mapu. K této příležitosti vyšlo i zbrusu nové oficiální video, které představuje možnosti editoru misí.

Jak je dobrou tradicí Bohemia Interactive, editor misí je mocným nástrojem, ve kterém lze tvořit jak jednotlivé mise, tak celé kampaně. Editor misí v Arma 2 nabízí hráčům absolutní svobodu v rozmístění jednotek, waypointů a triggerů, skriptovací jazyk, pokročilé moduly a další funkce.

O videu hovoří i tisková zpráva, která vyzdvihuje i přínos pro herní dobu – pro zkušené uživatele dokáže editor výrazně prodloužit herní dobu:

„Pokud se s ním naučíte pracovat, prodloužíte si hratelnost všech Arma 2 titulů o stovky hodin. Editor misí vám nabídne funkční a intuitivní interface s rychlým přístupem k základním i pokročilým funkcím a ke skriptovacím nástrojům. Díky tomu budete schopní rychle a snadno vytvářet vlastní mise, scénáře – a dokonce i celé kampaně."

Na první tutoriálové video se můžete podívat zde, na druhé zde. Obě videa jsou k nalezení i na oficiálních stránkách www.arma2.com.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

ArmA II

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments