Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jak s vydáním Two Worlds II u nás?

Stanovisko Hypermaxu k zamotané situaci.

Teď, když několik německých serverů včetně respektovaného Eurogamer.de zhodnotilo Two Worlds II devítkou, každého samozřejmě zajímá, kdy si ho bude moci zahrát a jestli to náhodou nebyl pouhý patriotismus vůči hře z domácí produkce. Ač tedy u našich západních sousedů toto fantasy RPG již vyšlo, situace kolem jeho uvedení v ostatních zemích nadále zůstává stále zamotaná.

"Vývojáři mají obrovské problémy s vydavatelem SouthPeak. Stále se řeší, kdo co [jaké jazykové verze] kdy zaplatí a vyrobí. Proto pořád není přesné datum vydání neanglické PC verze," vysvětlil na dotaz Eurogameru zástupce distribučního domu Hypermax.

Český překlad Two Worlds II je však ze strany Hypermaxu hotov. "Čekáme na novou betu, kde budou fungovat české znaky. Uháníme, co se dá," uvedl zástupce distributora.

Na základě toho odhaduje, že prosinec je reálný a doufá v jeho stihnutí. Komu se nechce čekat, může sáhnout po PS3/X360 původní verzi, která bude v ČR dostupná zhruba od poloviny listopadu (Xzone).

Anglická PC verze pak má ve Velké Británii vyjít někdy v lednu 2011, ale prý probíhají tahanice mezi tvůrci a vydavatelem o anglický dabing, takže se to ještě může změnit. Čtěte dojmy Eurogameru z E3 prezentace.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Two Worlds: The Temptation

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments