Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jsou u Fable III na PC obsaženy DLC?

Nějaký bonus tam je, ale ne ten z X360.

Když se dělá nějaká dodatečná konverze mezi platformami, většinou se automaticky předpokládá, že ta nová verze obsáhne všechna vylepšení nebo rozšíření pro originál. U dnes vycházejícího PCčkového portu Fable III toto pravidlo zřejmě neplatí.

Při recenzování jsme se v PC verzi pokoušeli najít DLCčka Traitor's Keep a Understone Quest Pack, která dříve vyšla pro X360, ale nenarazilo se na ně. "Dohrál jsem hru do konce, protože Traitor's Keep se má rozjet hned po závěru hlavního příběhu. Bohužel tam toho chlapíka, který by měl zadat quest, nemám (to samé jako na konzoli bez DLC)," řekl autor EG Agarwel Idiriz.

Je pravda, že Microsoft nikdy oficiálně neoznámil, že by tyto dva konkrétní přídavky měly být v PC verzi Fable III zahrnuty. V propagaci konverze sází spíš na novou možnost hrát ve 3D či přidanou obtížnost.

Každopádně PCčkáři neodejdou úplně s prázdnou, co se týče bonusového obsahu. Zástupce domácího Microsoftu poskytl Eurogameru fotku obalu české PC verze, podle kterého něco takového ve hře přeci jen je. Konkrétně se tam avizuje "nový quest, nový region, nové oblečení a dokonce nové plemeno psa".

Na oficiální vyjasnění, o co přesně má jít a jak to bude do budoucna s xboxovými DLC pro PC verzi, ještě čekáme. Recenzi konverze Fable III, která má stejně jako na X360 české titulky, publikujeme dnes po poledni, kdy vyprší embargo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fable III

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments