If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jaký je rozdíl mezi Modern Warfare 3 a 2

A co si tvůrci myslí o Battlefiled 3?

Robert Bowling z Infinity Ward odpovídal na dotazy hráčů ohledně třetího dílu Modern Warfare a mimo jiné dostal pěknou otázku, kdy měl popsat rozdíly mezi Modern Warfare 2 a připravovaným třetím dílem.

Bowling to rozdělil do tří kategorií - příběh, singleplayer a multiplayer. Příběhově hra navazuje přesně na konec druhého dílu. Trojka tak začne několik hodin po událostech dvojky. Co se singleplayeru týče, tak třetí díl se bude lišit především v měřítku.

Ve spoustě úrovní, například v Manhattanu, Paříži, Londýně a třeba i Africe, si hráči prý okusí jak pěší, tak vzdušné souboje. "Velikost jednotlivých úrovní v kampani je masivní, což vyžaduje hodně práce na pokročilé technologii streamování nejen kvůli tomu, abychom se dostali na takové měřítko, ale také kvůli tomu, abychom framerate udrželi konstantně nad 60 snímky za sekundu," řekl Bowling.

Novoty v multiplayeru pak shrnul jednoduše jako "úpravy a balancování" - tvůrci prý berou v potaz všechen feedback z multiplayeru v Modern Warfare 2 a obecně staví na základních filozofiích multipalyeru z prvního Modern Warfare.

A co odpověděl Bowling na otázku, zda si koupit Modern Warfare 3, nebo Battlefield 3?

"Měl by sis koupit obě hry, protože obě budou skvělé. Odmítám říkat cokoliv negativního vůči Battlefield 3 nebo DICE protože si myslím, že jsou fantastičtí a s několika jejich vývojáři jsme dobří přátelé. Pokud jsi fanoušek stříleček, měl by jsi vlastnit obě hry, z jednoho důvodu. Jsou obě jiné," uzavřel mile Bowling.

Bowling hraje MW3 na tiskovce Microsoftu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Modern Warfare 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments