If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Jarohraní - hry ke stažení se slevou až 75 %!

Akce internetového obchodu Muve.cz.

Tento článek je placenou inzercí.

Internetový obchod s hrami muve.cz oznamuje příchod druhé vlny slevové akce zaměřené na hry ke stažení. „Jarohraní", jak zní název akce, vypukne 8. dubna, potrvá pět dní a během této doby bude dočasně zlevněno více než 300 herních titulů a DLC. A to až o 75 %!

Kdo by se plahočil do obchodu nebo čekal na kurýra, když si vybranou hru může během chvíle stáhnout z internetu? Od 8. do 12. dubna navíc se slevami až 75 %! Jarohraní kopíruje model úspěšné zimní slevové akce Zimohraní, to znamená, že každý den nabídne muve.cz/digital slevy na jiné hry ke stažení.

Sekce Digitální byla na muve.cz spuštěna v říjnu roku 2013 a od té doby se v ní nahromadily stovky her. Akce Jarohraní sníží postupně ceny více než tří stovek z těchto herních titulů a přídavného herního obsahu (DLC). Hry ve slevě se navíc každý den změní. Mezi tituly s cenou sníženou až o 75 % najdete i takové hity jako Borderlands II + rozšíření, Bioshock Infinite, strategie Civilization V + rozšíření, Mafia II či Dark Souls. Vedle PC titulů bude v nabídce také výběr her pro Mac.

Většina her zakoupených v rámci Jarohraní se aktivuje na Steamu (se zárukou funkčního aktivačního klíče), některé si můžete stáhnout přímo ze stránek muve.cz. Návod, jak na to, najdete přímo na stránkách obchodu.

O muve.cz: Internetový obchod s hrami muve.cz funguje na českém trhu od června 2012. Od října 2013 rozšířil nabídku o digitální hry. V e-shopu najdete herní tituly od všech významných herních vydavatelů, jako jsou Bethesda Games, Square Enix, Warner Bros. Interactive nebo 2K Games, ale také nezávislé hry, a to jak pro PC, tak i pro Mac. Některé si mohou zákazníci stáhnout přímo z muve.cz, většina se však aktivuje ve službě Steam. Každý ze stovek aktivačních klíčů pochází přímo od oficiálního distributora hry a muve.cz ručí za jejich funkčnost!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PC
About the Author

PR článek

Contributor

Comments