If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Je beta Diablo 3 najednou otevřena všem?

Planý poplach.

Jako lavina se dnes po poledni začala internetem šířit zpráva, že Blizzard údajně zpřístupnil betatest Diablo 3 pro všechny zájemce. Tvrdili to lidé, kterým se zničehonic povedlo ke hře dostat s běžným účtem na Battle.netu, aniž by měli klíč do betatestu, který jinak skončí 1. května.

Zdálo se nám to být divné, neboť pokud by Blizzard plánoval otevřít betu pro všechny, asi by nám v pondělí neposílal klíče do čtenářské soutěže. A hlavně by to určitě oficiálně oznámil tiskovou zprávou nebo nějak propagoval dopředu.

Nyní se potvrdilo, že šlo jen o planý poplach, resp. o pouhou chybu. "Diablo 3 beta momentálně není dostupná k hraní, dokud tento technický problém neodstraníme," napsal komunitní manažer Ulvareth z Blizzard.

Očekává řešení v řádu pár hodin, do té doby raději servery odstavil, z čehož je patrné, že odemknout hratelnou ukázku pro všechny hned tak nehodlá. Ani v minulosti podobné bety pro širokou veřejnost neotevřel.

Dejte si proto na internetu velký pozor na soubory, které se tváří jako klient Diablo 3, ale ve skutečnosti jsou trojanem nebo virem.

Včerejší oficiální video s mnichem

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments