If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Je Dead Island vývojářským buildem?

Na Steamu se v něm dá cheatovat.

Hororová akce Dead Island má na krku možná další problém. Ti, kdo si ji už stihli zakoupit na Steamu, totiž během prvního dne nahlásili nezvykle mnoho podivných částí kódu enginu, které se objevují při hraní.

Podle fanoušků je na vině fakt, že Techland na Steam odeslal ještě vývojářský build hry. Vývojáři již celou věc řeší. "Techland tuto informaci vyšetřuje a uděláme vše proto, aby si každý mohl co nejdříve zahrát kopii Dead Island bez rušení," napsali autoři hry v odpovědi pro Eurogamer.

Jak přesně kýžený XML kód vypadá se můžete sami podívat na Steamu. Kvůli tomu, že jde o vývojářský build, v něm také fungují cheaty a proslulý mód noclip, v němž lze poletovat skrze stěny či stropy. Připomeňme, že venku už je první patch pro PC verzi hry.

K problémům Dead Islandu dnes přibyla i recenze v časopise EDGE, který hře udělil pouhopouhé skóre 3/10. Stěžuje si na chyby v texturách, zvuku i animaci, na špatné souboje na blízko, špatně zpracované survivalové prvky nebo zamrzávající AI.

Jak používání módu noclip funguje se můžete sami podívat na následujícím videu. "Snažil jsem se po zakoupení hry pochopit ovládání a než se stihnu zorientovat, už létám po celé mapě," napsal k tomu autor videa. Let začíná cca v čase 00:50.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dead Island

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments