If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Je tu PlayStation 3 firmware ve verzi 3.00

Např. se zlepšenou navigací v menu.

Dnešního dne příchozí nová verze firmwaru pro konzoli PS3 - 3.00, slibuje řadu příjemných vylepšení. Především spolupomáhajících při navigaci v XMB (Xross Media Bar) rozhraní, které má být ještě více intuitivní.

Information Board bude nahrazen sekcí s všeříkajícím názvem "What's New", která bude zařazena pod ikonu PlayStation Network. What's New má zohlednit všechny aktuální herní hity, videa, novinky či data vydání, stejně jako seznam vámi naposled hraných her v novém, animovaném formátu.

V pravém horním rohu XBM bude dále k vidění speciální ukazatel, který vyjma vaší uživatelské ikony zobrazí též ikony vašich přátel, včetně zohlednění, kolik jich je v daný moment online. A dále ikonu indikující příchozí poštu, resp. zprávu. Seznam přátel přitom bude v lehce pozměněném formátu a došlé zprávy mají být ke zhlédnutí z příslušného profilu toho kterého přítele.

Do PlayStation Store se nyní budete moci okamžitě dostat i skrze kategorie Game a Video. Ve Store přitom máte najít spoustu prémiového gratis materiálu - jako jsou virtuální avataři a grafická pozadí, která díky animovaným objektům pomohou oživit plochu.

Zapomenout nelze ani na Trofeje, jejichž prezentace má být lepší, čitelnější a pro hráče srozumitelnější. Třeba jen jejich rozdělením na získané trofeje ze základní verze hry a potom z přídavků té samé hry.

Zajímavost na konec - pokud stisknete PS tlačítko, ukazatel zohledňující stupeň nabití baterie již nemá překrývat čas.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
PS3
About the Author
Comments