If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

K Portalu 2 na PS3 máte PC verzi zdarma

Žebříčky a profily napříč platformami.

Představte si následující poměrně realistickou situaci: Koupili jste si hru Portal 2 ve verzi pro svou konzoli PlayStation 3, jenže ostatní členové rodiny vás večer nenechají hrát na společné televizi v obýváku, protože se chtějí dívat na nějaké přiblblé seriály na Primě.

EA a Valve vás naštěstí vysvobodí tím, že vám dovolí zahrát si Portal 2 i na PC ve vedlejším pokojíku, aniž byste se museli snižovat k nelegálním praktikám. Pro všechny majitele hry ve verzi pro PlayStation 3 je totiž připraven lákavý bonus v podobě přístupu k digitální PC/Mac verzi přes STEAM zcela zdarma.

Ke stažení slouží kód v krabičce Portalu 2 pro PlayStation 3, který je přes platformu STEAMWorks v PC/Mac a PS3 produktech vázán pouze na majitele "péestrojkové" verze. Kód tedy není možné darovat jinému hráči, ale majitelé Portalu 2 pro PlayStation 3 mají možnost hrát svoji oblíbenou hru i na PC/Mac bez další investice.

Integrace STEAMWorksu rovněž umožňuje hrát, chatovat, sledovat žebříčky, hráčské profily atp. napříč platformami PC/Mac a PlayStation 3. Podrobné informace ohledně Portalu 2 a podpoře STEAMu pro PlayStation 3 najdete zde.

Portal 2 u nás vyjde už příští pátek 22. dubna pro PC s českými titulky, a také pro PS3/X360.

Završení série reklamních videí z tohoto týdne

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Portal 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments