Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

U nás prý k VITA dostanete internet od O2

Na tři měsíce zdarma.

Zatímco partneři pro zahraniční uvedení PlayStation VITA jsou známi dlouho dopředu, u nás jednání mezi Sony a mobilními operátory trvala poněkud déle, ale nakonec, zdá se, přeci jen dospěla k uspokojivému závěru.

Při koupi tohoto nového handheldu v České republice dostanete SIM kartu na internet od O2 zdarma na dobu tří měsíců. Oznámil to obchod Xzone na svých stránkách.

AKTUALIZACE - Sony Czech upozornila Eurogamer, že to zatím není potvrzeno, že nic oficiálně neoznámila a že se nabídka ještě může změnit.

Pokud tomu tak skutečně bude, jednalo by se o příjemný dárek v hodnotě necelé tisícikoruny. Po třech měsících byste si již internetové připojení, bez nějž není zážitek z VITA kompletní, museli hradit sami. Že by existovaly nějaké zvýhodněné tarify operátora určené jen pro uživatele tohoto handheldu, to se zatím neví, ani třeba to, jaký bude limit přenesených dat.

Důležité je dodat, že vše se má týkat pouze 3G modelu VITA a pochopitelně nikoli pouze WIFI modelu, kde by to bylo k ničemu. K oficiálnímu uvedení na domácí trh dojde již 22. února.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments