If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kampaň Battlefield 3 na 6 - 10 hodin

Gears of War 3 na 10h, a MW3? Výmluvy.

Patrick Söderlund z DICE prozradil, jak zhruba dlouhou můžeme očekávat kampaň pro jednoho hráče v Battlefield 3. Tedy, alespoň zhruba.

"Nedokážeme říct přesné číslo, protože hra ještě není hotová. Ale podle mě může dohrání kampaně trvat něco mezi šesti, sedmi, osmi, až deseti hodinami. Bude záležet na tom, jak se nám ta hra vyvrbí. Nejdůležitější věcí pro mě je, aby měli hráči při hraní dobrý zážitek a jakmile toho docílíme, budu i moct říct, jak přesně bude dlouhá kampaň."

U kolegů v Epicu jsou si délkou kampaně Gears of War 3 jistí. Bude totiž podle nich zatím nejdelší v celé sérii. Cliff Bleszinski na E3 prozradil, že by měla v klidu přesáhnout deset hodin čistého času, ale spíš to bude kolem 12 hodin. "Jde o nejdelší kampaň pro jednoho, jakou kdy Epic vytvořil," řekl. "Gear 1 a 2 měli zhruba osm nebo devět hodin."

A jak dlouhá bude kampaň u Modern Warfare 3? Infinity Ward se snaží z té otázky tak trošku vykroutit. "Modern Warfare 3 je velká hra," říká Robert Bowling, komunitní manažer Infinity Ward. "Má epickou část pro jednoho hráče, která je vezme do míst a situací, kde ještě nikdy nebyli. Naše filozofie pro tyhle kampaně je vždycky stejná. Nikdy nechceme udělat X hodin dlouhou kampaň. Napíšeme příběh a ten příběh pak diktuje délku."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 3

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments