Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Ke stažení je update Legacy 1.2 pro The Old Republic

Nový obsah pro hráče na vyšších úrovních a další funkce.

Již můžete stahovat nový update k MMO Star Wars: The Old Republic s názvem Legacy 1.2. Update přináší nový obsah pro hráče, kteří už své postavy vypracovali na vyšší úrovně a také další funkce, které si vyžádala komunita hráčů jako PvP Warzone Rankings, gildové banky či vylepšení systému Legacy.

Tento update dále rozšíří možnosti přizpůsobení uživatelského rozhraní, implementuje opravy a nově vybalancuje bojový systém.

"Obsahový update 1.2 představuje evoluci v systému Legacy. Hráči si nyní mohou spojit různé postavy do jednoho rodokmenu a získat tak prostředky k odemknutí a sdílení speciálních schopností," píše se v tiskové zprávě k updatu.

"Dále si mohou ještě detailněji přizpůsobit nové postavy odemknutím různých druhů kterékoli třídy v příslušném rodokmenu. Systém Legacy rovněž přináší nové užitečné funkce na palubě kosmických lodí, mj. palubní poštovní schránku či terminál Galactic Trade Network. Bonusy v systému Legacy budou mít také vliv na náklonnost a morální sklony společníků, čímž hráči získají ještě větší možnosti ovládání členů své posádky."

Co se týče nového obsahu, nový update Legacy přinese:

Flashpoint: Lost Island je pokračováním flashpointu Kaon Under Siege z updatu 1.1 - Rise of the Rakghouls. Hráči musí přežít na nebezpečném ostrově na planetě Ord Mantell při hledání stop po rakghoulském viru, jehož epidemie zachvátila Tionskou hegemonii.

Operation: Explosive Conflictvyšle skupinu osmi nebo šestnácti hráčů za Impérium či Republiku do nové zóny na planetě Denova, kde zrádci a žoldáci prodávají vzácný výbušný nerost baradium. Hráči se musí utkat s hordami droidů, žoldáků a vražedných tvorů, usilujících o dobytí planety a ovládnutí cenných přírodních zdrojů.

Warzone: Novare Coast proti sobě postaví dva týmy ve velkolepé bitvě o kontrolu nad několika minometnými pozicemi, odkud lze účinně bombardovat nepřátelské základny. Stejně jako válečná zóna Huttball, lze také Novare Coast hrát na bázi Republika versus Impérium nebo s hráči stejné frakce bojujícími proti sobě.

Star Wars: The Old Republic lze zakoupit na Xzone.cz v současnosti se zajímavou slevou za 649 Kč. Sleva platí do 22. dubna.

This article contained embedded media which can no longer be displayed.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PC
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments