Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Killzone 3 a Aion půjdou hrát zdarma

Dvě online hry nově přístupné pro kohokoli.

Od 28. února bude možné hrát onlinovku Aion v Evropě zdarma. A to v anglické, francouzské a německé jazykové verzi. Následuje tak další online hry, které na trend Free2Play naskočily vloni.

Ihned poté se firma NCSoft soustředí na implementaci updatu 3.0, který chtějí uvolnit na jaře. Pro předplatitele a pro ty, kteří se přesunou do 27. února na nové servery, bude připsáno na jejich herní účet jako kompenzace šest Aion Coins na herní den. Od 28. února pak půjde herní mince utratit. V USA bude Aion zdarma až na jaře, současně s updatem 3.0. Původní verze se začala prodávat na podzim 2009 a recenzovali jsme ji zde.

Všem se rovněž otevře multiplayer PS3 sci-fi střílečky Killzone 3 (recenze) od Guerrilla Games. Od příštího týdne bude na PSN ke stažení Free2Play verze hry. V módech Guerrilla Warfare, Warzone a Operations dovolí hrát zdarma na všech mapách z plné verze i na všech mapách z DLC.

Říkáte si, že je to až příliš zajímavá nabídka a kde je ten zakopaný pes? Jakmile dosáhnete hodnosti seržanta, musíte zaplatit 15 dolarů pro další postup a odemknutí trofejí. Když částku uhradíte, po příštích 24 hodin se vám zdvojnásobí zkušenostní bonusy a získáte další výhody.

Multiplayerový trailer z Killzone 3

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Killzone 3

PS3

Related topics
About the Author

Jan Lipšanský

Contributor

Comments