Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kinect nesnese lidi stojící blízko sebe

Ani sednout na zem si nemůžete.

Pokud hodláte hrát Kinect ve více hráčích, hlavně si dejte pozor na to, abyste s kamarády nestáli příliš blízko sebe. Kinect by vás nejspíš rozpoznal jako jednu velkou a hodně tlustou osobu. Nebo přerostlou chobotnici s mnoha údy.

Když Microsoft v Hong Kongu představoval, co všechno Kinect dokáže, rozhodli se, že to předvedou na dvou pěkných asijských modelkách. Bohužel, modelky stály příliš blízko sebe, což vyústilo v to, že Kinect jaksi nefungoval. Na výborné video se můžete podívat zde.

Nejenže Kinect nerozpoznal jednu z modelek, ale jak bylo ze závodu očividné, když stály blízko u sebe, vypadávala i druhá hráčka. Roztomilý je na videu jakýsi Asiat, který se snaží modelky neúspěšně od sebe oddělit.

Není to ale jediná hezká zpráva o slavném Kinectu. O tom, že nesmíte sedět na gauči, se toho už napsaly stohy. Microsoft na to reagoval tím, že když bude hra naprogramována pro sedícího hráče, Kinect bude fungovat. Problém ovšem je, že vás nerozpozná, ani když sedíte na zemi.

Což je dost nepříjemné ve chvíli, kdy tvoříte, stejně jako Andrew Oliver z Blitz Games, fitness hru. Přeci jen je pár cviků, při kterých je třeba sedět. Sám si na to v rozhovoru pro časopis Edge stěžuje. Dodává ale, že Microsoft neustále pracuje na vylepšování knihoven a můžeme doufat, že se problém technikům podaří rozlousknout. Takže doufáme...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments