Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kinect podporuje více jak 2 lidi

Záleží to jen na vývojářích.

Hlavní tvář Kinectu, Kudo Tsunoda, řekl serveru Videogamer, že Kinect není limitován pouze na dva hráče. Počet hráčů záleží na vývojářích a jejich potřebách.

Dříve se totiž usuzovalo, že Kinect podporuje pouze dva aktivní hráče, což je případ i většiny prvních her. Většina těchto her ale podporuje pouze dva hráče z rozhodnutí vývojářů. Nejedná se tedy o limit technologie či hardwaru.

„Myslím, že to všechno záleží na zážitcích, které chcete vybudovat.“ Řekl Kudo. „Takové Dance Central už teď podporuje mnohem víc, než dva hráče. Takže to není ani tak limitace, jako spíš to, jak se vývojáři snaží upravit herní zážitek tak, aby byl co nejlepší na hraní.“

„Někdy můžete vidět ve splitscreen režimu, že je obtížné přidávat více a více hráčů, protože je pak těžké rozeznat co se vlastně děje – a to platí pro jakoukoliv hru.“ Dodává Kudo.

Kudo také pro VG247 potvrdil, že Kinect dokáže detekovat sedící hráče, stojící hráče a „všechno mezi tím.“ Již tedy neplatí, že u Kinectu musíte pouze stát, jak se zjistilo na letošní E3.

Kinect se v Evropě začne prodávat 10. listopadu a u nás má stanovenou odhadovanou maloobchodní cenu 3990 Kč.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments