Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kinect Star Wars odloženo

Je to kvůli negativním reakcím hráčů?

Microsoft oznámil, že připravovaný casual titul Kinect Star Wars byl odložen "za Vánoce 2011" - hry se tak nejspíš dočkáme v průběhu příštího roku.

Nové datum vydání nikdo z Microsoftu ani LucasArts neoznámil.

"Microsoft a LucasArts rozhodli o přesunutí titulu Kinect Star Wars za Vánoce 2011, abychom se ujistili, že celý potenciál této hry bude realizovaný. Tento odklad se týká jak samostatné Kinect Star Wars hry, tak bundlu Kinect Star Wars Limited Edition Console. Dodatečné informace o pozdějším datu vydání upřesníme později," řekl mluvčí Microsofotu v rozhovoru pro magazín OXM.

Fanoušci Star Wars a Kinectu si tak budou muset ještě chvíli počkat. Je možné, že by Microsoft a LucasArts hru odložili na základě negativních ohlasů médií? Hra totiž podle reakcí herní novinářů, kteří si ji mohli vyzkoušet na E3, Gamescomu a dalších akcích, nebyla zábavná, nefungovalo dobře ovládání a měla spoustu jiných problémů.

Hru mají na starosti vývojáři z Terminal Reality, kteří udělali naposled třeba Def Jam Rapstar, Ghostbusters: The Videogame, nebo dříve třeba první dva díly Bloodrayne.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Kinect Star Wars

Video Game

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments