If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kojima má nápady pro Metal Gear Solid 5

Nechce ale, aby je někdo použil.

Hideo Kojima, otec série Metal Gear Solid, už dříve řekl, že se na případném Metal Gear Solid 5 nechce podílet. Teď ovšem serveru 1Up v rozhovoru řekl, že by měl pro pětku pár nápadů. Konkrétně tři. Tři nápady, které ovšem nechce, aby jeho tým použil, protože by se musel MGS 5 začít věnovat. Což už opravdu nechce, jak říká.

"Náš tým už má teď spoustu skvělých nápadů, takže když se vybere některý jejich, bude ta hra velice dobrá. Můžu se na ně naprosto spolehnout a věnovat se jenom produkci, což je naprosto ideální situace," říká Kojima. "Ale v hlavě mám pro Metal Gear Solid 5 tři různé koncepty."

Hideo Kojima chce, aby měl více volného času, ale rozhodně nehodlá z herního světa utíkat. Hodlá totiž pracovat na jednom experimentu, který ho napadl už před nějakou dobou.

"Chci vytvořit něco úplně nového," říká. "Je to dost složité vysvětlit, protože jde o něco, co ještě nikdy nikdo neviděl. Ani nevím, zda by se to dobře prodávalo."

"Přemýšlím o tom už nějakou dobu a mám pocit, že ten svůj nápad hodlám zrealizovat. Mé nápady se ale pořád mění, takže netuším, jak bude finální produkt vypadat."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments