If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kojima říká, že bude i Metal Gear Solid 5

Snaží se uklidnit fanoušky.

Reakce na akční Metal Gear Rising od tvůrců Bayonetty nebyly příliš příznivé, takže musel přijít sám tvůrce série Hideo Kojima a všechny uklidnit. Říká, aby se fanoušci nebáli, protože Metal Gear Rising rozhodně neznamená, že by končila klasická stealth série a proměnila se v akční sekačku.

I z tohoto důvodu se hra nakonec nejmenuje Metal Gear Solid: Rising, ale Metal Gear Rising, protože jde o novou spin-off sérii. "Ti, kteří chtějí klasickou stealth hru, by si měli počkat na další díl, co bude v budoucnu." Kojima tak v podstatě oznámil Metal Gear Solid 5.

Dokonce už má na MGS5 nápady. Hra by se podle něj mohla točit okolo The Bosse a vpádu Cobras do Normandie. Tenhle nápad navrhoval už v roce 2008 po vydání Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.

"Měl jsem pár nápadů s Bossem a jednotkou Cobra během invaze v Normandii. Pak jsem tenhle nápad předal členům mého týmu a nechal to na nich. Jenže na mladých vývojářích bylo poznat, že se necítí úplně ve své kůži udělat pětku bez toho, aniž bych se na ní víc podílel já," řekl Kojima.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Metal Gear Solid: Rising

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments