If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kolik bude stát Tony Hawk Ride?

Téměř 120 EUR, díky unikátní herní periferii.

Pro letošní podzim nachystaný skateboarding v Tony Hawk Ride se zájemcům asi pěkně prodraží. Hra přijde na trh s unikátní periferií imitující skateboard a třebaže cena za tohle balení stále nebyla oficiálně ozřejmena, americký herní řetězec GameStop má ve věci už z dřívějška jasno. Za každou z dostupných konzolových verzí (PS3, X360 a Wii) zaplatíme 120 USD, což by v přepočtu mělo činit 120 EUR.

Stojí ovšem za připomenutí, že před čtyřmi roky zažila na PS2 velký úspěch hra Guitar Hero, která se přitom prodávala v bundlu s kytarou za tehdy šokujících 70 USD. Následně tak odstartovala enormní popularitu hudebních her s přibaleným unikátním příslušenstvím. Přičemž letos se chystá na trh projekt Rock Band: The Beatles, jehož cena se díky řadě v základním balení obsažených nástrojů vyšplhá téměř na 250 USD!

Ale zpátky k Tony Hawk Ride, resp. zde představenému hernímu skateboardu. Prezident společnosti Robomodo, stojící jednak za hrou a potom právě za na pohyb reagujícím skateboardem - Joshua Tsui, chce, abychom tenhle skate nechápali jako další periferii, ale spíše jako platformu. Tsui si je vědom vysoké ceny, kterou ovšem obhajuje s tím, že může jít o dobrou investici. V plánu má být totiž celá řádka dalších her, které by tenhle plastový skate měly posléze podporovat. Dle jeho vlastních slov se sice přímo nabízí další sportovně laděné projekty jako snowboarding či surfing, ale žánrová nabídka může být prý mnohem pestřejší a zajímavější. Napadá vás něco?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Tony Hawk 2009 (title TBC)

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii

Related topics
About the Author
Comments