Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kompletní seznam map z Black Ops

Kam vás vezme multiplayer Call of Duty?

Předem je asi třeba varovat, že nemáte-li rádi spoilery, následující zpráva vás nijak nepotěší. Ale pro všechny, kdo už se nemohou dočkat válečné střílečky Call of Duty: Black Ops, to může být naopak způsob, jak si zkrátit čekání - na internetu už je totiž kompletní seznam multiplayerových map.

Pokud to vezmeme abecedně, je tu nejprve zasněžená velká mapa Array, dále Cracked zasazená do ulic Vietnamu, kubánská základna na mapě Crisis, vojenské cvičiště Firing Range, ruská elektrárna Grid, severovietnamské vězení Hanoi, nebo kubánské město Havana.

Jednoduše nazvaná mapa Jungle se odehrává pochopitelně v džungli, Launch představuje odpalovací rampu raketoplánů, v městečku Nuketown se testují jaderné zbraně a Radiation je dokonce zasazené přímo do okolí funkční jaderné elektrárny.

Na mapě Summit naleznete výzkumné středisko na vrcholku hory, Villa je jednoduchá vesnická vilka a WMD stará sovětská základna napěchovaná zbraněmi hromadného ničení.

Miniaturní obrázky plus informace o rozloze jednotlivých map naleznete zde. Vaší pozornosti by neměly uniknout ani Playercards, kde si budete moci přizpůsobit vzhled svojí postavičky a navrstvit na sebe několik obrázků, viz vytípané screenshoty.

Read this next