If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kontroverzní scény z Heavy Rain

Dvě sexuální a jedna superkrvavá.

Ratingový board ESRB jako obyčejně vyzradil něco málo z "problematické" náplně akční adventury Heavy Rain. Je třeba předeslat, že nestojíte-li o spoilery a nechcete si zkazit zážitek ze hry, následující řádky byste měli raději přeskočit.

Podle boardu se ve hře vyskytuje několik sexuálních scén s nahou mužskou zadnicí a ve chvílích, kdy hráč ovládá ženskou postavu, je prý vidět přes její průsvitné spodní prádlo. Ve chvíli, kdy hrdinka vejde do nočního klubu, je navíc majitelem donucena k striptýzu a chvíli tak před ním tančí bez svršků.

Zmínka padla i o náznaku milostné scény, kdy musí hráč podle tlačítek na obrazovce kontrolovat líbání dvou postav, rozepínat knoflíčky u košile a podprsenek, načež pak svého milence povalit na zem. Samotný sex nicméně v Heavy Rain nenaleznete.

ESRB také popsalo nejkrvavější scénu ve hře, během níž si hlavní hrdina Ethan Mars musí useknout část prstu, aby zachránil svého syna. K tomu prý může použít hned několika nástrojů (nůžek, nože, pily, atd.) a byť kamera v patřičné chvíli odjede a samotný proces neukáže, přesto je obrazovka plná krve a hrdinova křiku. Uff.

Mimochodem, David Cage také dnes vyvrátil možnost případného Heavy Rain 2. Prý o hrdinech hry řekl vše, co je potřeba, a nehodlá se jejich osudy dál zabývat.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Heavy Rain

PS4, PS3, PC

Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments