If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Konzolový Assassins Creed 3 s českými titulky

První přeložený díl série na PS3/X360 díky ConQuestu.

Domácí distributor ConQuest před okamžikem oficiálně oznámil, že se rozhodl lokalizovat konzolové verze Assassins Creed 3 do češtiny. Půjde o první přeložený díl série na PS3/X360.

"Jsme nesmírně hrdi na to, že můžeme českým fanouškům této legendární série přinést lokalizovanou verzi a věříme a doufáme, že ocení české titulky v tomto fenomenálním pokračování, které je největším projektem v dějinách Ubisoftu." komentoval Michal Valkoun, prezident společnosti ConQuest entertainment.

Překlad bude samozřejmě součástí hned základní hry na konzolích, která vyjde letos 31. října. Co už tak úplně samozřejmé není, je obsažení českých titulků také u veškerých sběratelských edic - ať již ve Freedom edici, Join or Die edici a nebo Special edici určené k předobjednávkám.

Lokalizace PC verze je prakticky jistá, byť Playman ji zatím tiskovou zprávou nepotvrdil, ale uvedl v češtině všechny čtyři dosavadní díly a při solidní prodejnosti nemá důvod na tom cokoli měnit.

Více o Assassins Creed 3 v našem obsahovém speciálu s dojmy, preview, rozhovorem a mnoha dalšími materiály. Doporučujeme sledovat fanstránku Assassin.Herniweb.cz s každodenními aktualizacemi o této nejočekávanější (již oznámené) hře podzimu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed III

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments