Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kooperativní DLC k Uncharted 2?

Vyšel by prý velice draho.

Hodně lidem se líbí kooperativní příběhové kampaně, které jsou součástí multiplayeru hry Uncharted 2. Jsou to vykousnuté a upravené části z příběhového single playeru a opravdu se hrají výborně. Proto si spousta lidí přeje, aby jako součásti budoucího stahovatelného přídavku přišly i další takovéto kampaně. Naughty Dog si ale není jisté, zda by se jim to vyplatilo.

Evan Wells pro G4 prozradil, že kooperace jako DLC je možná, ale vypadala by trošku jinak. "Spíše by kooperativní mise vypadaly trošku jako arény. Něco jako naše módy Survival nebo Gold Rush."

Proč by nemohly být příběhové? Protože by výroba takových přídavků stála spoustu peněz. "Kooperace s příběhem, která je ve hře a jsou v ní příběhové momenty, nad tím jsme také uvažovali. Jde ale o řádově mnohonásobně větší investici. Museli bychom dělat motion capture s herci, museli bychom nahrávat nové dialogy. Než se do něčeho takového pustíme, musíme nejprve pořádně mluvit s komunitou a zjistit, zda by pro takový přídavek byl skutečně velký zájem."

Pokud Naugty Dog takový zájem při průzkumu zaznamenají, možná se v roce 2010 dočkáme dalších příběhových kooperativních misí pro Uncharted 2. Jedno je ale jisté. Rozhodně nebude takové DLC zdarma.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PS3
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments