Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kooperativní mise v Mass Effect 3

Přečetli jsme si časopis Xbox World.

Dnešním dnem je na stánku nové číslo britského časopisu Xbox World, který avizuje odhalení plánovaného multiplayeru do Mass Effect 3. Ačkoliv se tím chlubí na obálce, koupili jsme si ho a zjistili, že uvnitř je pouze malý boxík s několika málo informacemi. Přesto jsou poměrně zajímavé...

Autoři časopisu tvrdí, že v Mass Effect 3 bude několik kooperativních misí pro tři hráče, z nichž každý člověk bude ovládat jednu. Jednotlivé mise se budou odehrávat paralelně k příběhu singeplayer kampaně. Tyto kooperativní mise by měly být také součástí EA Online Pass.

Časopis podle našeho zjištění upozorňuje, že vývojáři na kooperativních misích pracují, jenže ve finální verzi být multiplayer nakonec vůbec nemusí, pokud zjistí, že prostě příliš nefunguje. V kuloárech se ale mluví o tom, že by k bližšímu odhalení multiplayeru v Mass Effect 3 mohlo dojít na nadcházejícím gamesconu příští týden.

Zajímavé informace z preview v Xbox World je také, jaké postavy se ve trojce vrátí z předchozích dílů. Pokud se obáváte spoilerů, raději nečtete dále:

Vrátit by se měla Ashley nebo Kaiden podle toho, kdo přežil první díl. Dále také Garrus, pokud přežil dvojku, stejně tak Liara. Očekává se i návrat Tali, která by měla konečně ukázat svůj obličej. Ze dvojky by se měla v trojce objevit také Jack, admirál Anderson z obou dílů a také Legion.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments