Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Kooperativní mód pro Mass Effect 3?

Jako samostatná hra nebo přídavek?

Stále se množí zprávy o tom, že Mass Effect 3 bude podporovat kooperativní mód pro čtyři hráče. Eurogameru to čerstvě potvrdil nejmenovaný zdroj, podle něhož půjde o samostatný mód s nějakými kompetitivními prvky, jež nemá být součástí singleplayerové složky hry.

Vše momentálně ukazuje na to, že půjde o mód a la Horde po vzoru série Gears of War. Hráči tu budou mít za úkol odrážet stále sílící vlny nabíhajících nepřátel.

Jiný zdroj Eurogameru tvrdí, že BioWare Montreal v jednu chvíli pracovali na samostatné multiplayerové hře ze světa Mass Effect 3 či úplně separátní složce trojky, která by se prodávala samostatně či dodatečně formou stažitelného přídavku.

"O multiplayeru v sérii Mass Effect jsme zatím veřejně nemluvili, ale zkoumáme, co lze v tomto ohledu udělat se všemi našimi hrami a sériemi," řekl nám spoluzakladatel firmy Ray Muzyka minulý týden na E3.

"Vždycky nás tenhle nápad zajímal, ale momentálně ho nemůžeme nikterak komentovat. Ale ano, opravdu nás zajímá multiplayer."

EA minulý měsíc oznámili, že Mass Effect 3 byl přeložen na začátek roku 2012, aby se vývojáři mohli soustředit na doladění všech chyb a ujistili se, že "Mass Effect 3 překoná všechna očekávání".

Read this next