Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Limitovaná edice X360 s Modern Warfare 2

V USA za 400 dolarů, za kolik u nás?

Microsoft oficiálně potvrdil dřívější spekulace o příchodu nové verze konzole X360 - s vestavěným 250GB harddiskem, a přiloženou hrou. Nicméně zatímco dřívější kuloární informace vcelku hodnověrně hovořily o připravovaném bundlu X360 se závodní Forza Motorsport 3, skutečnost je nyní trochu jiná.

Na herní trh se totiž chystá limitované balení konzole X360 (s výše avizovaným 250GB harddiskem) se hrou Modern Warfare 2! Balení, jehož součástí budou také dva bezdrátové ovladače a headset. Tohle celé pak za 400 USD.

O nakolik limitovaný bundle půjde, zatím není známo, jisté je jen tolik, že v USA už mají možnost si jej předobjednat, a že se v dohledné době (během pár dnů) objeví tahle možnost také v Evropě. Na cenu evropského bundlu si však musíme počkat...

Uvedené by, navzdory relativně vysoké ceně, mělo dále napomoci v prodejích hardwaru od Microsoftu a to tím spíše, že Modern Warfare 2 má již v tuto chvíli status potenciálně nejlépe se prodávající předvánoční hry. Myslí si to analytici, ale kupř. také řetězec GameStop, kde dokonce mluví o dost možná nejlépe se prodávající videohře všech dob!

Konzoli X360 jistě napomůže i skutečnost, že Infinity Ward již dříve oznámili pro Modern Warfare 2 dva balíčky s mapami, které budou mít - v případě platformy od Microsoftu - časovou exkluzivitu. Zbývá tedy ještě připomenout, že zde avizovaný bundle bude na trhu ve stejný den, co samotná hra Call of Duty: Modern Warfare 2, což je 10. listopadu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author
Comments